Deze website gebruikt cookies voor navigatie en analyse. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Actueel

Schrijf je hier gratis in

 

Op 5 en 6 april 2023 komt de top van de complete verpakkingsindustrie weer twee dagen samen op Empack in Brabanthallen Den Bosch. De nieuwste producten, diensten en oplossingen bieden wij aan iedereen die vooruit wil in de verpakkingsindustrie!kingsindustrie. plete verpakkingsindustrie weer twee dagen samen op Empack in Brabanthallen Den Bosch. Presenteer jouw nieuwste producten, diensten en oplossingen aan iedereen die vooruit wil in de verpakkingsindustrie


Automatische de Witt palletwikkelaar type WPS 

De WPS palletwikkelaar is prima geschikt als instapmodel voor bedrijven die tot 12 pallets per dag inwikkelen en o.a. aan de volgende criteria voldoen:


  • maximale pallethoogte tot 2250mm
  • maximaal palletgewicht tot 1500kg
  • maximaal palletformaat tot (1200mm x 1000mm).
  • redelijk stabiele belading van de pallets

meer informatie


De nieuwe Vonpack Q3S vibrospanner is volledig automatisch en handmatig te bedienen. 

Een echte krachtpatser die de band tot 400kg.sterkte kan aantrekken. 
Compleet uitgerust met digitaal display,18V Li-Ion 4,0Ah herlaadbare accu en oplader.

Bekijk hier de nieuwe video van de ATIS 125 horizontaalwikkelaar met prachtig digitaal display. De ATIS125 is tevens voorzien van LED verlichting die door middel van kleur aangeeft in welke status de machine zich bevind. Een prachtige machine die wij op dit moment nog extra voordelig in de markt kunnen zetten.