Bel ons: +31 (0) 416 376 400

 Deskundig advies

 Ruime productvoorraad

 Snelle leveringen

Anser, een toonaangevende fabrikant van printoplossingen, heeft vandaag de lancering aangekondigd van de ANSER A1, een revolutionaire alles-in-één inkjetprinter die is ontworpen voor optimale thermische toepassingen. Met geavanceerde functionaliteiten en een intuïtief ontwerp biedt de ANSER A1 een unieke combinatie van snelheid, precisie en veelzijdigheid voor verschillende industriële en commerciële toepassingen.

De ANSER A1 is specifiek ontwikkeld om aan de behoeften van professionals in verschillende industrieën te voldoen, waaronder voedsel- en drankverpakking, farmaceutische productie, logistiek en elektronica. Het apparaat is voorzien van een geavanceerd thermisch inkjetsysteem dat uitzonderlijk scherpe, heldere en duurzame afdrukken produceert, zelfs op moeilijke ondergronden.

Een van de meest opvallende kenmerken van de ANSER A1 is de gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve bediening. Met een 10-inch kleurentouchscreen en een eenvoudige menustructuur kunnen gebruikers snel en gemakkelijk aangepaste afdruktaken maken en bewerken. Het systeem ondersteunt meerdere talen en kan moeiteloos worden geïntegreerd in bestaande productielijnen.

Met een printsnelheid van maximaal 300 meter per minuut biedt de ANSER A1 ongeëvenaarde productiviteit. Dankzij de geavanceerde thermische technologie kan de printer snel en betrouwbaar afdrukken op verschillende oppervlakken, waaronder karton, plastic, glas en metaal. Bovendien is de printer uitgerust met een automatische nozzlecontrole en reinigingsfunctie, waardoor de onderhoudstijd wordt geminimaliseerd en de uptime wordt gemaximaliseerd.

De ANSER A1 ondersteunt een breed scala aan printresoluties, variërend van 150 dpi tot 600 dpi, waardoor gebruikers de flexibiliteit hebben om te voldoen aan de specifieke eisen van hun toepassingen. Met de mogelijkheid om barcodes, QR-codes, teksten, afbeeldingen en variabele gegevens af te drukken, biedt deze alles-in-één printer ongekende personalisatiemogelijkheden.

"Met de ANSER A1 zetten we een nieuwe standaard op het gebied van thermische inkjetprinters", aldus Mark Johnson, CEO van Anser. "Dit geavanceerde apparaat biedt onze klanten de mogelijkheid om hoogwaardige, duurzame en gepersonaliseerde afdrukken te maken, terwijl ze profiteren van verhoogde productiviteit en operationele efficiëntie."

De ANSER A1 is nu beschikbaar voor bestelling en wordt geleverd met uitgebreide technische ondersteuning en garantie. Anser blijft continu werken aan de ontwikkeling van nieuwe functies en verbeteringen voor de ANSER A1 om aan de veranderende behoeften van de markt te voldoen. Het bedrijf streeft ernaar om zijn klanten te voorzien van innovatieve oplossingen die hen helpen hun productieprocessen te optimaliseren en de concurrentiepositie te versterken.

Anser is al meer dan 30 jaar actief in de printindustrie en staat bekend om zijn hoogwaardige printoplossingen en betrouwbare technologie. Met een wereldwijd netwerk van distributeurs en servicepartners zorgt Anser ervoor dat klanten overal ter wereld kunnen profiteren van hun producten en ondersteuning.

Met de lancering van de ANSER A1 brengt Anser een krachtige en veelzijdige alles-in-één inkjetprinter op de markt die de normen voor thermische printoplossingen verhoogt. Het bedrijf blijft zich inzetten voor innovatie en het leveren van uitstekende producten en service aan zijn klanten, terwijl het blijft streven naar groei en succes in de printindustrie.

Voor meer informatie over de ANSER A1 en andere printoplossingen van Anser kunt u terecht op hun officiële website: www.anser-coding.com.

Hulp Nodig? Wij bellen of mailen u terug.


U mag natuurlijk ook zelf bellen:
+31 416 376 400

Wij hebben een aanspreeknaam nodig
Wij hebben een bedrijfsnaam nodig
Wij hebben een telefoonnummer nodig om contact op te kunnen nemen
Ongeldige invoer