Deze website gebruikt cookies voor navigatie en analyse. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

CF20TX XL

Een snelle compacte automatische opzetmachine speciaal voor het opzetten van grote Amerikaanse vouwdozen. Binnen Europa worden veel lange en grote dozen gebruikt, bijvoorbeeld met een grondvlak van 600 x 400 mm. De automatische opzetmachine CF-20TX XL vouwt automatisch de onderste 4 kleppen van deze lange/grote dozen dicht en voorziet deze van tape. Na het opzetten en uitvoeren van de dozen kunnen deze direct worden gevuld door een operator of met behulp van een automatisch vulsysteem. Een fotocel controleert het uitvoeren van de opgezette dozen. De opzetmachine is standaard uitgerust met tapealarm en melding dozenmagazijn bijna leeg.

Handmatig opzetten van dozen kost ruimte, tijd en dus extra geld. Tegenwoordig kiest men daarom al snel voor het automatisch opzetten van dozen met een de Witt opzetmachine. Maak daarom nu vrijblijvend een afspraak met een van onze verkoopadviseurs.

Meer informatie nodig?