Bel ons: +31 (0) 416 376 400

 Deskundig advies

 Ruime productvoorraad

 Snelle leveringen

Atis horizontaalwikkelaar
Atis horizontaalwikkelaar

De Plasticband Atis is een volautomatische horizontaalwikkelaar die kan worden ingezet voor het beschermen of bundelen van lange goederen zoals bijvoorbeeld gordijnrails, buizen, draadeinden, profielen, laminaat, parket, planken en nog veel meer.

De wikkelringen van de Atis horizontaalwikkelaars zijn er in diverse maten tot een doorsnede van 250 cm. Alle Atis machines zijn uitgerust met een dubbel uitgevoerd folie remsysteem die tegenover elkaar zijn geplaatst zodat het slingeren van producten tot een minimum worden beperkt.

De Atis is een volledig automatische horizontale wikkelmachine

Deze wikkelring draait rond en zo wordt er automatisch folie om het te verpakken product gewikkeld. De Atis horizontaalwikkelaar is voor te programmeren en kan zodoende uw producten geheel automatisch inwikkelen zonder tussenkomst van een operator.

De Atis kan op maat geleverd worden

De Atis is in diverse maten te verkrijgen en uit te voeren met automatische rollenbanen, bandtransporteurs of transportsystemen waardoor deze horizontaalwikkelaars breed inzetbaar zijn. Mocht u na het bekijken van de onderstaande video vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze vertegenwoordigers die u graag verder helpen.

Atis 125 promotievideo

Technische gegevens Atis horizontaalwikkelaar

  • Bedrijfstemperatuur: +5 tot +45°C
  • Beschermingsgraad: IP54

Hulp Nodig? Wij bellen of mailen u terug.


U mag natuurlijk ook zelf bellen:
+31 416 376 400

Wij hebben een aanspreeknaam nodig
Wij hebben een bedrijfsnaam nodig
Wij hebben een telefoonnummer nodig om contact op te kunnen nemen
Ongeldige invoer