Bel ons: +31 (0) 416 376 400

 Deskundig advies

 Ruime productvoorraad

 Snelle leveringen

Joinpack A88ND Omsnoeringsmachine

Welkom op de productiepagina van de Snelle Omsnoeringsmachine van het type A88ND met servo motoren. Deze geavanceerde machine tilt uw omsnoeringsprocessen naar een hoger niveau. Met een combinatie van innovatieve functies en gebruiksvriendelijke bedieningselementen biedt de A88ND de snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid die u nodig heeft voor al uw verpakkingsbehoeften.

Het touchscreen maakt bediening eenvoudig en intuïtief. Gemakkelijk onderhoud zorgt ervoor dat de machine in topconditie blijft met minimale inspanning. De uitschuifbare rol zorgt voor moeiteloze rolwissel en de automatische bandinvoer verhoogt de efficiëntie. Kies tussen bedieningsopties zoals een voetpedaal, knop of bal in de tafel.

Kortom, de Snelle Omsnoeringsmachine van het type A88ND met servo motoren is de ideale partner voor uw verpakkingsactiviteiten. Met zijn touchscreen-bediening, gemakkelijk onderhoud, uitschuifbare rol, diverse bandbreedtes, automatische bandinvoer en meerdere bedieningsopties, optimaliseert deze machine uw verpakkingsproces tot in de kleinste details.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een demonstratie of om uw bestelling te plaatsen. Verbeter uw verpakkingsprocessen met de A88ND Snelle Omsnoeringsmachine en ervaar de snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid die u verdient.

  Download Technische Informatie

 

Technische gegevens Joinpack A-88ND Omsnoeringsmachine

  • Spanningsbereik: 3-30kg (5~6mm) / 8~70kg (0/12/15mm)
  • Bandbreedte: 5, 6, 9, 12 of 15mm (gespecificeerd)
  • Boogformaat (B x H): B650 x H500mm (standaard)
  • Elektrische aansluiting: 230Vac / 50Hz / 1,3kW

Hulp Nodig? Wij bellen of mailen u terug.


U mag natuurlijk ook zelf bellen:
+31 416 376 400

Wij hebben een aanspreeknaam nodig
Wij hebben een bedrijfsnaam nodig
Wij hebben een telefoonnummer nodig om contact op te kunnen nemen
Ongeldige invoer