Deze website gebruikt cookies voor navigatie en analyse. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Koepel sealmachines

Een koepel sealmachine verpakt uw product in glasheldere folie en is geschikt om kleinere series snel en mooi te verpakken. Het product wordt in de folie gelegd en in één arbeidsgang geseald en gekrompen. Dit gebeurt door middel van warme lucht die door de koepel wordt gecirculeerd. Zo geeft de koepel krimpmachine uw product een verzorgd uiterlijk. Bij het verpakken van grote series raden wij een automatische L-sealer met hierachter een krimptunnel aan. De ideale koepel krimpmachine vind u zeker bij de Witt Eindverpakkingssystemen. Hieronder enkele voorbeelden van onze L-Sealers / koepel sealmachines / krimptunnels die wij snel kunnen leveren. Zijn er specifieke wensen neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Voordelen van een koepel krimpmachine verpakking

  • product is stofvrij verpakt
  • krasvrije verpakking van uw goederen
  • uw product krijgt een verzorgt uiterlijk
  • Glashelder verpakt, je ziet het product

Sealmachines bekijken of liever contact opnemen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze koepel sealmachines, L-Sealers of krimptunnels? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers geven u graag een passend advies.

Koepelsealer MP-4228

Koepel sealmachine MP-4228

Krimpmachine met een sealraam van 42 bij 28 cm.

 
meer informatie
Koepelsealer MP-5439

Koepel sealmachine MP-5439

Krimpmachine met een sealraam van 54 x 39 cm.

 
meer informatie
L-Sealer MP5439

L-Sealer MP-5439

L-sealer met sealraamafmeting van 54 x 39 cm.

 
meer informatie