Bel ons: +31 (0) 416 376 400

Deskundig advies

Ruime productvoorraad

Snelle leveringen

De Witt  eindverpakkingssystemen levert uit voorraad een breed gamma aan verpakkingsmachines. Of het nu gaat over het sluiten of opzetten van dozen, het wikkelen van pallets of het sealen van producten, wij bieden altijd een verpakkingsmachine die aan uw wensen voldoet. Nog niet overtuigd? Geen probleem, wij plaatsen de verpakkingsmachine vrijblijvend op proef zodat u met eigen ogen ziet dat wij geen broodje aap verhaal vertellen.

Waarom een de Witt verpakkingsmachine?

Veelal gebeuren verpakkingstaken handmatig waaronder het opzetten en sluiten van dozen en het wikkelen van de pallets. Toch bieden verpakkingsmachines vele voordelen voor u en de werknemer zoals: een efficiënte en kostenbesparende oplossing voor uw productieproces dozen, pallets e.d. zien er verzorgd en professioneel verpakt uit korte terugverdientijd door besparing in materiaal (tape / folie) en tijd ergonomisch werken resulteert in minder ziekteverzuim

Meer informatie?

Klik hieronder op een van de afbeeldingen van onze verpakkingsmachines om folders, afbeeldingen en video's te bekijken. Neem vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers geven u graag een passend advies.

Palletwikkelaars
Dozensluiters
Dozenopzetters
Omsnoeringsmachines
Koepelsealmachines
Vacumeermachines
Horizontaal wikkelen en/of bundelen